Det är en speciell tid där det egna ansvaret aldrig varit större. Vi på Stadsträdgården gör det vi kan och ger även er bra förutsättningarna till att göra det ni kan. Här är lite information om hur vi hanterar denna situation:

  • Vi serverar vår lunchbuffé som vanligt. Det finns möjlighet att sprita händerna innan och efter en plockat sin mat. Tvål finns på toaletterna. Vår personal ser tillsammans med er till att ni håller avstånd till varandra.
    Vi har plockat bort bord för att det inte ska bli någon trängsel och öppnat vår stora uteservering där avstånd är lätt att hålla.
  • Vi erbjuder take away på alla våra rätter, lunchbuffé och bakverk. Det går bra att ringa innan och be oss komma ut med det du köpt. Ibland kan vi erbjuda utkörning, när detta sker går vi ut med det i våra sociala kanaler.
  • Vi finns med på REKO ÖREBRO en gång i veckan och säljer diverse olika kassar/paket. Följ deras Facebook och kika efter vårt inlägg.
  • Vi avvaktar fortfarande angående våra musikkvällar men kommer att gå ut med information så fort vi fattat ett beslut. Tills vidare har vi pausat all försäljning av biljetter.