Lunchmeny

Lunchen serveras med olika sallader, röror, hembakat surdegsbröd inklusive kaffe/te och kaka.
Pris vardagar: 139 kr. Pris helger/röda dagar: 175 kr.

Är ni ett större sällskap? Ring oss för att boka bord; ring 019-139835

Måndag

Kycklinggryta med paprika

Zucchinifrittes med en kall sås

Nattbakad karré med gräddsås

 

Tisdag

Lasagne

Bondbönsbiffar med en kall sås

Asiatisk inspirerad bakad spetskål

Onsdag

Stekt strömming med potatismos och lingon

Vegetarisk bourguignon med rödbetor

Fyllda paprikor

Torsdag

Raggmunk och Fläsk

Krämig spenat och böngryta med curry

Blomkålsbiffar med rostad potatis och vitlöksdipp

Fredag

Pull chicken med rostad potatis och Cole slaw

Bakad sötpotatis med linsröra

Rostade grönsaksbiffar med chili majo

 

Lördag & Söndag

Catering till er konferens

Ska ni ha konferens? Eller vill du bjuda dina anställda på mat? Ring oss så kommer vi fram till den bästa lösningen: 019-139835

OM OSS

Hos oss handlar det om egenodlade grönsaker och en vilja att ge det gröna lite större utrymme vid sidan av köttet och fisken. Vi vill uppgradera grönsakerna från trista birollsinnehavare till något spännande och roligt, som vågar ta plats – hemlagad gastronomi i en miljö som andas harmoni.

KONTAKT

Visa på karta »
Telefon: 019-13 98 35

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev:

 

ÖPPETTIDER

Lunch: Mån–Fre: 11.30–14.00 | Lör–Sön: 12.00–15.00
Café: Mån–Sön : 11.00–17.00
Bageriet: Måndagar STÄNGT  (bröd och bullar finns ej till försäljning)

Se avvikande öppettider

ÖPPETTIDER

Lunch: Mån–Fre: 11.30–14.00 | Lör–Sön: 12.00–15.00
Café: Mån–Sön : 11.00–17.00
Bageriet: Måndagar STÄNGT (bröd och bullar finns ej till försäljning)

Se avvikande öppettider

 

KONTAKT

Visa på karta »
Telefon: 019-13 98 35

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev:

 

 

ÖPPETTIDER

Lunch: Mån–Fre: 11.30–14.00 | Lör–Sön: 12.00–15.00
Café: Mån–Sön : 11.00–17.00
Bageriet: Måndagar STÄNGT  (bröd och bullar finns ej till försäljning)

Se avvikande öppettider

KONTAKT

Visa på karta »
Telefon: 019-13 98 35

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev: