Julbord
Ett julbord i Stadsträdgården är något alldeles extra. Självklart kan du njuta av de gamla godingarna: sill och köttbullar, Janssons frestelse och julskinka. Ja, du vet hur det brukar se ut. Men här får du också prova på nya favoriter, som rödbetsmousse, grönsakscheesecake och pestozucchini. Dessutom vi har Örebros bästa dessertbord – allt bakat i vårt eget bageri. Glögg får du förstås också, innan det är dags att börja äta av allt det andra.

Meny
Kallt
Inlagd sill, Senapssill, Trädgårdssill, Vodka- och lingonsill, Matjesill, Dröm aubergine, Senaps aubergine, Brantevik aubergine, Silltårta, Ägghalvor, Rödbetsgravad lax, Varmrökt lax, Laxmousse, Gravad lax, Kallrökt lax, Julskinka, Gammaldags leverpastej, Rökt lamm, Rökt kalkon, Korvar, Pastrami, Glöggrostbiff, Hackad lök, Gräddfil, Rödbetssallad, Kaviar, Senapssås, Örtsås, Cumberlandsås, Egen senap, Rödbetsmousse, Griljerad kålrot, Grönsakscheesecake, Inlagd svamp
Varmt
Vegetariska köttbullar, Auberginelåda, Pestozucchini, Kålrotslåda, Vegetarisk paj, Omelett, Köttbullar, Prinskorv, Rödkål, Brysselkål, Janssons frestelse, Spjäll, Potatis, Glögg
Dessert
Smått, stort och gott från vårt bageri
Tid och pris för vårt julbord
Julbordet serveras från 21/11 till 20/12 kl 16.00.
Julbord vardagar från 12.00 & 18.00 (445 kr/ 585 kr)
Julbord lördagar från 13.00 & 18.00 (585 kr)
Julbord söndagar från 15.00 (585 kr)



Bokningsregler för större sällskap
Vi vet att det kan vara svårt att veta exakt hur många ni blir, därför gör vi bokningen så flexibel som möjligt:
- Vid bokning behöver ni inte ange exakt antal gäster. Men uppdatera oss gärna 2 veckor innan med ett ungefärligt antal.
- Senast 48 timmar före vill vi få reda på det slutliga antalet. Detta antal är bindande — om ni blir färre debiteras ni för det antal ni angett vid denna tidpunkt.
- Blir ni fler efter de 48 timmarna, meddela oss så snart som möjligt så ordnar vi så det finns stolar att sitta på och mat som räcker till alla!
Har ni frågor eller vill ändra en bokning — hör av er så hjälper vi till.

OM OSS
Hos oss handlar det om egenodlade grönsaker och en vilja att ge det gröna lite större utrymme vid sidan av köttet och fisken. Vi vill uppgradera grönsakerna från trista birollsinnehavare till något spännande och roligt, som vågar ta plats – hemlagad gastronomi i en miljö som andas harmoni.
ÖPPETTIDER
Lunch: Mån–Fre: 11.30–14.00 | Lör–Sön: 12.00–15.00
Café: Mån–Sön : 11.00–18.00
Pizza: Alla dagar från kl 12.00