Om oss

Vem ser potential i ett hundraårigt och nergånget växthus?
Jag gjorde det. Därför låg jag och min då sjuåriga dotter på marken under några dagar i slutet av 1990-talet. Vi murade ett restauranggolv tillsammans.

Därför skissade jag och min dåvarande delägarpartner Olle Fagrell på en meny som, jämfört med många andra restauranger, lade större tyngdpunkt vid det genuina, hemlagade och det gröna.Och därför har vi också haft så många gäster under årens lopp – på våra omtalade lunchbufféer, på grillaftnar, julbord och i samband med konferenser och fester.

Inför tioårsjubileumet har det gamla växthuset genomgått ännu en make-over i form av nya glas, ny färg och ny, skönare inredning.Men huvudvisionen är densamma som för tio år sedan. Den handlar fortfarande om hemlagad gastronomi i en miljö som andas harmoni.

Om egenhändigt odlade grönsaker och en vilja att ge det gröna lite större utrymme vid sidan av köttet och fisken. Vi vill uppgradera grönsakerna från trista birollsinnehavare till något spännande och roligt, som vågar ta plats.

Huvudrollen? Ja, den har naturligtvis du.
Välkommen hit.

Hans Skogh